Nu e deloc usor sa descoperi un psihopat emotional, iar relatia cu un astfel de om te poate distruge moral, asa ca este foarte important sa cunosti trasaturile acestuia.

Iata care sunt:

1. Psihopatul emotional tinde sa te distruga, el stie ca nu poate cere prea multe de la sine si, daca vede ca tu esti capabil de mai multe, va face tot posibilul sa te nimiceasca, iar odata ce iti pierzi stima de sine, ajungi o marioneta in mainile lui.

2. Psihopatii emotionali sunt persoane carora le lipseste constiinta, astfel ei cred ca mereu au dreptate. Ei acum se cearta cu tine, dupa care devin agreabili si afectivi, pentru ca mai apoi sa dea vina tot pe tine, pentru ce s-a intamplat.

4. Daca o persoana te duce in eroare, cu scopul de a-ti pune la indoiala sanatatea mentala, fii sigur, aceasta are o problema. Psihopatii sunt foarte tactici si folosesc orice sansa, pentru a te dezorienta.

5. Pentru a obtine ceea ce doreste, va incerca chiar sa te santajeze emotional. Practica des intalnita in randul psihopatilor.

6. Va incerca sa te izoleze de oamenii apropiati. Te va descuraja sa te intalnesti cu prietenii sau familia, pentru ca considera ca acestia vor intelege ceea prin ce treci. Te va intoarce impotriva lor, iar cand vei ramane singura, ii vei cere lui ajutorul. Ceea ce va fi o mare greseala!

7 thoughts on “6 semne clare ca esti intr-o relatie cu un psihopat

  1. Cred ca autorul ar fi putut explora si mai mult subiectul, adaugand detalii suplimentare sau analizand diferite perspective. Totusi, chiar si asa, articolul mi-a oferit o viziune noua asupra problemei si m-a determinat sa reflectez asupra propriilor mele convingeri.

  2. Am apreciat faptul ca articolul a inclus exemple concrete si studii de caz relevante. Acest lucru a facut mai usor pentru mine sa inteleg conceptele prezentate si sa le aplic in contextul meu personal. Multumesc pentru informatiile utile!

  3. Articolul este foarte interesant si informativ. Mi-a placut modul in care autorul a abordat subiectul si a prezentat argumentele sale. Sunt de acord cu ideile expuse si consider ca este important sa discutam despre aceasta tema.

  4. Acest articol mi-a deschis ochii asupra unor aspecte pe care nu le luasem in considerare pana acum. Sunt recunoscator pentru informatiile valoroase pe care le-am dobandit citind acest text.

  5. Sunt de acord cu ideile expuse in articol, iar argumentele prezentate sunt solide si bine sustinute. Autorul a reusit sa ma convinga de validitatea punctului sau de vedere.

  6. Interesanta perspectiva prezentata in acest articol. Am descoperit multe lucruri noi si am fost impresionat de profunzimea analizei prezentate.

  7. Articolul este foarte bine documentat si ofera informatii utile despre subiectul abordat. Imi place modul in care autorul a structurat continutul, facandu-l usor de urmarit si inteles.

Comments are closed.