Ai renunta la rujul tau pentru unul bio? Daca printre ingredientele rujului tau preferat se numara propylparaben, petrolatum, synthetic wax, plumb, methylparaben, carmin sau techoperyl acetate ar trebui sa stii care sunt riscurile la care te expui folosindu-le.

Aceste componentele chimice se pot regasi si in formula unor rujuri create de brand-uri cu renume, asadar pretul nu releva neaparat si calitatea. Ai putea incerca, in schimb, un ruj 100% natural.

Rujul este simbolul absolut al feminitatii, un accesoriu ce completeaza elegant tinuta si atitudinea. Avand in vedere frecventa destul de mare cu care folosim anumite produse de machiaj, rujul bio a fost special conceput sa protejeaza eficient buzele si sa redea stralucirea chipului tau.

Rujul nu ar trebui sa aiba doar o culoare deosebita, totodata trebuie sa demonstreze si o calitate optima de ingrijire. Baza unui ruj este compusa in principal din uleiuri si ceara. Aceasta poate contine o varietate de componente de la ingredientele cele mai naturale pana la ingrediente pe baza de uleiuri minerale provenite din industria petrochimica.

Un ruj natural protejeaza buzele datorita ingredientelor active din compozitie, cu rol de hidratare si regenerare: ulei de floarea soarelui, ulei de migdale, ulei de jojoba, ulei de ricin, ulei de cocos, ceara de albine, unt de shea, carnauba (o ceara naturala obtinuta din frunzele palmierului Copernica Cerifera) si candelilla (un produs derivat din frunzele unui arbust mic Candelilla nativ in nordul Mexicului), pigmenti de origine minerala, vitamina E vegetala.

Rujurile certificate Bio pot garanta lipsa culorilor artificiale, a conservantilor artificiali, a parabenilor, a substantelor chimice sau sintetice, a ingredientelor de origine animala si faptul ca nu testate pe animale.

Rujurile naturale ofera culoare, catifelare, un finisaj subtil si o stralucire care rezista foarte mult timp. Te vor surprinde prin textura lor naturala, cremoasa si hidratanta pentru o aplicare senzoriala fara precedent.

7 thoughts on “Beneficiile plantelor pentru buze frumoase

  1. Ma bucur ca am dat peste acest articol pentru ca m-a facut sa reflectez asupra obiceiurilor mele alimentare si sa inteleg mai bine importanta adoptarii unei diete sustenabile. Sunt de acord cu ideea ca fiecare individ poate contribui la protejarea mediului prin alegerile pe care le face in ceea ce priveste alimentatia.

  2. Articolul este foarte interesant si informativ, oferind o perspectiva detaliata asupra subiectului abordat. Autorul a facut o cercetare amanuntita si a prezentat informatiile intr-un mod clar si accesibil. Este important sa constientizam impactul pe care il au alegerile noastre alimentare asupra mediului inconjurator.

  3. Interesant punct de vedere prezentat in acest articol. Mi-a placut modul in care sunt prezentate argumentele si cum sunt sustinute cu exemple concrete. Este important sa constientizam impactul pe care il are subiectul abordat asupra societatii noastre.

  4. Articolul este foarte bine scris si detaliaza foarte bine subiectul abordat. Am invatat multe lucruri noi citind acest articol si sunt impresionat de nivelul de cercetare facut. Felicitari autorului!

  5. As aprecia mai multe studii de caz sau exemple practice pentru a ilustra ideile prezentate in articol. Acest lucru ar face informatiile mai tangibile si usor de inteles pentru cititori.

  6. Mi-a placut modul in care au fost prezentate argumentele si exemplele din articol. Totul a fost bine structurat si usor de urmarit, ceea ce mi-a facut lectura placuta si captivanta.

  7. Articolul este foarte interesant si informativ, abordand subiectul in mod detaliat. Am invatat multe lucruri noi despre tema discutata si apreciez efortul autorului de a oferi informatii relevante.

Comments are closed.