Ce este propolisul de albine? Propolisul este o substanta rasinoasa, colectata de catre albine, care il folosesc pentru a lipi si astupa peretii stupului, dar si pentru a lipi fagurii de miere.

Este o substanta bio extraordinara, folosita inca din antichitate, ca remediu pentru o gama larga de afectiuni. Este antiseptic, antifungic si antiinflamator, motiv pentru care tine bolile departe si intareste imunitatea.

Tinctura de propolis are proprietati terapeutice extraodinare si e utilizata de numerosi bolnavi, cu rezultate semnificative in ameliorarea diverselor maladii. Propolisul se poate administra sub forma de picaturi sau solid.

Este hraniror si fortifica organismul, deoarece contine fier, calciu, cupru, magneziu, acizi si aminoacizi. Administrarea regulata de tinctura de propolis previne infectiile si racelile, ajutand organismul sa faca fata microbilor, bacteriilor si virusilor.

Propolisul poate fi considerat un antibiotic natural. In compozitia propolisului, intra numeroase minerale hranitoare, care energizeaza organismul. In plus, tinctura de propolis are pret absolut accesibil.

Va recomandam sa achizitionati tinctura de propolis direct de la firmele care se ocupa cu comercializarea de produse bio, in masura sa va garanteze calitatea. Propolisul are beneficii multiple pentru sanatate si il puteti folosi cu toata increderea, fiindca nu contine chimicale.

De asemenea, puteti incerca si miere cu tinctura de propolis, pentru ca si mierea este un produs bio exceptional. Propolisul vindeca arsurile, ranile, micozele, intepaturile de insecte si micozele unghiale.

Propolisul sustine sistemul digestiv si functia hepatica, fiind de real folos si in cazul ulcerului. In plus, propolisul vine in ajutorul tuturor celor care se confrunta cu raceli, gripe, tuse persistenta, rinite, sinuzite si alte afectiuni respiratorii.

Se pot face inclusiv aerosoli cu propolis, care degaja caile respiratorii in mod natural si delicat. Apa de gura pe baza de propolis vindeca aftele si sustine sanatatea gingiilor, prevenind sangerarile si infectiile, avand si avantajul de a improspata respiratia.

8 thoughts on “Proprietatile tincturii de propolis

  1. Ma bucur ca am dat peste acest articol, deoarece mi-a oferit noi cunostinte si perspective asupra subiectului abordat. Am descoperit informatii interesante pe care nu le stiam anterior si apreciez munca autorului in cercetarea si prezentarea lor. Recomand cu caldura acest articol celor interesati de acest domeniu.

  2. Articolul este foarte interesant si informativ, oferind o perspectiva cuprinzatoare asupra subiectului abordat. Autorul a reusit sa prezinte informatiile intr-un mod clar si accesibil, permitand cititorilor sa inteleaga mai bine problematica discutata. De asemenea, apreciez faptul ca sunt oferite solutii practice si sfaturi utile pentru cei care se confrunta cu aceasta situatie.

  3. Am fost impresionat de profunzimea analizei prezentate in articol, precum si de argumentele solide sustinute de date concrete. Autorul a reusit sa ofere o perspectiva echilibrata asupra subiectului, prezentand atat avantajele, cat si dezavantajele acestuia. Recomand cu caldura acest articol tuturor celor interesati de acest domeniu.

  4. Articolul este foarte interesant si informativ, oferind o perspectiva clara asupra subiectului abordat. Autorul a reusit sa transmita informatiile intr-un mod accesibil si usor de inteles pentru cititori. Ma bucur ca am avut ocazia sa citesc acest articol si sa invat mai multe despre acest subiect.

  5. Am fost placut surprins de profunzimea analizei prezentate in acest articol. Autorul a acoperit multiple aspecte ale subiectului si le-a expus intr-o maniera accesibila pentru cititori.

  6. Este impresionant modul in care autorul a reusit sa abordeze un subiect atat de complex intr-un mod clar si concis. Am gasit exemplele oferite foarte relevante si usor de inteles.

  7. Ma bucur ca am descoperit acest articol pentru ca mi-a oferit o mai buna intelegere a subiectului abordat. Am gasit informatiile prezentate foarte utile si bine structurate.

  8. Articolul este extrem de interesant si informativ, oferind o perspectiva detaliata asupra subiectului. Autorul a reusit sa aduca in discutie aspecte importante si sa le argumenteze corespunzator.

Comments are closed.